Squire Artists - Roelof Jonker
Colombiahof 35, 2622 AD Delft
Telefoon: +31(0)15 8899331
Mobiel: +31(0)6 41313488
E-mail: officesqar.nl
Website: www.sqar.nl

Squire Artists is een internationaal impresariaat en heeft onder meer ten doel het managen en begeleiden van ensembles en individuele jonge musici bij het ontwikkelen van een hechte muzikale band met een breed publiek.

Squire Artists realiseert daarnaast het personal management van ensembles, solisten en dirigenten die de internationale podia al bereikt hebben. Dit personal management omvat naast het verwerven van optredens en de organisatie van festivals ook alle vormen van public relations en marketing op het gebied van sponsoring en geluid- en beeldregistraties.

Strijkkwartetten vormen het hart van de lijst van Squire Artists en dat blijft zo. Recent startten we daarbij de samenwerking met het jonge Aris Quartett, multi-prijswinaar bij het ARD Concours 2016. In 2015 konden we al twee andere kwartetten verwelkomen: het Franse Quatuor Van Kuijk, 1e prijs Wigmore Hall International String Quartet Competition 2015, en het Engelse Piatti Quartet, eveneens prijswinnaar in datzelfde concours.

Wij zijn er trots op dat we onze lijst konden uitbreiden met "CAMERATA BERN", één van de meest gerenommeerde en 'spannendste' kamerorkesten van Europa. Daarbij voegden zich in de loop van de tijd Quartetto di Venezia, de befaamde pianist Pascal Rogé, het zeer getalenteerde Amatis Trio (BBC Radio 3 New Generation Artists), de Italiaanse dirigent Gioele Muglialdo met zijn Movies in Concert, Ensemble 4.1, violiste Antje Weithaas en het Alban Berg Ensemble Wien.

Met verder de vertrouwde namen van onder meer pianisten Sofya Gulyak en Ishay Shaer, het Škampa Kwartet en de Amsterdam Chamber Soloists bouwen we verder aan een uitgebalanceerde groep solisten en ensembles waarbij persoonlijk en betrokken management voorop staat.
 

Roelof Jonker"Het begeleiden van musici, traditionele én innovatieve plannen te ontwikkelen en uit te voeren - het opbouwen van een duurzame relatie met concertorganisaties en hun publiek ... Squire Artists is bij dit alles voor mij de ultieme zakelijke en artistieke uitdaging.”

Roelof Jonker
managing director

linkedinClassicalNext

aeaa Member of the European
Association of Artist Managers

 


English translations by Up-Tempo Translations